KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - ÖMER FARUK ARIKAN ORTAOKULU

Ekm

Çedes kapsamında 6-A Değerler Kulübü öğrencileri ile yemeğe gittik.

Ekm

5-D sınıfı ile ÇEDES kapsamında Medine Camii ziyaret edildi.

Ekm

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi (ÇEDES) kapsamında okulumuz çalışmalara başlamıştır.

Ekm

İklim Değişikliği Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu Ozon Günü etkinliğine 5. sınıf öğrencilerimiz ile katıldık.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı kutlamalarında öğrencimiz Azra Tuana BAYAT 'Asker Koşması' adlı şiiri okumuştur.

Haz

2023 LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz Konsorsiyum kapsamında Erasmus hareketliliğine başlıyor….

May

Kardeş okulumuz Trabzon -Ortahisar Cumhuriyet Ortaokulunda öğrencilerimiz için Kermes düzenledi.

Ock

2022-2023 Okul Sporları Masa Tenisi İl şampiyonasında 42 takımın katılımıyla düzenlenen, 16-17 Ocak tarihinde yapılan müsabakalarda tüm maçlarını kazanarak namağlup bir şekilde şampiyon olmuştur.

Ara

Okur yazar buluşması kapsamında okulumuzda Metin ÖZDAMARLAR'ı misafir ettik.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı

Ara

Okulumuzda "Kahraman olmak kanımızda var!" sloganıyla kan bağışı kampanyası yapıldı.

Ekm

25 Ekim'de yaşanacak olan kısmi güneş tutulması Türkiye'den de gözlemlenecek. Biz de okulumuzda, nadir yaşanan bu doğa olayını gözlemleğeceğiz.

Haz

Okulumuzda Anadolu Mektepleri etkinliği düzenlendi. Türkçe öğretmenimiz Uğur SOYTÜRK'e teşekkür ediyoruz.